Μικροί Σεφ

Με συντονίστρια του τμήματος τη νηπιαγωγό Μαρία – Όλγα Πλεξίδα τα παιδιά μέσω της βιωματικής προσέγγισης, δηλαδή μαγειρεύοντας, επιτυγχάνουν τα εξής:

  • Εξοικειώνονται με την μαγειρική και αποκτούν υγιεινές διατροφικές συνήθειες.
  • Δημιουργούν, διασκεδάζουν, εξερευνούν καλλιεργώντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή τους.
  • Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις πρώτες βασικές μαθηματικές έννοιες.
  • Αποκομίζουν γνώσεις για τις διατροφικές συνήθειες ανάλογα με διάφορες κουλτούρες, ήθη και έθιμα.
  • Δίνεται η ευκαιρία να περιεργαστούν τρόφιμα και η επιλογή της δοκιμής τους.