ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ


1)  ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 45’ – 60’)

Με βάση το θέμα του πάρτυ σχεδιάζεται μια διαδραστική παράσταση, στην οποία τα παιδιά συμμετέχουν και δρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας. Η μαγεία σε αυτή τη δραστηριότητα είναι ότι η φαντασία των παιδιών τα προτρέπει να ταξιδέψουν μέσα στην ιστορία, βιώνοντάς την με τέτοιο ενθουσιασμό και προσήλωση σαν να είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές!

2)  ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥΡΤΑΣ – ΦΑΓΗΤΟ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 20’– 30’)

3)  ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 20’ – 30’ )

Όλα τα καλεσμένα παιδιά συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αφίσας, στην οποία απεικονίζεται ο χαρακτήρας ή το αντικείμενο του θέματος του πάρτυ! Φυσικά, η κατασκευή αυτή είναι ένα αναμνηστικό δώρο για τον εορτάζοντα!

4)  ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30’ – 45’)

Και ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε! Ομαδικά και πρωτότυπα παιχνίδια προετοιμάζονται για τους μικρούς μας φίλους με στόχο να γίνει στην κυριολεξία….ΧΑΜΟΣ!

5)  ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ! ΑΣ ΓΛΥΚΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ! (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 10’ – 15’)

6)  ΧΟΡΟΣ ZUMBA (45’ – 60’)

Νομίζατε ότι τελείωσε το πάρτυ; Όχι φυσικά! Όχι αν δεν χορέψουμε πρώτα μέχρι τελικής πτώσεως! Χορέψτε μικροί και μεγάλοι! It’s Zumba Time by Dimitra!

7)  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΔΩΡΑΚΙ ΜΕ ΓΛΥΚΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

Κάθε καλεσμένο παιδάκι θα πάρει στο τέλος ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό χωνάκι με βάση το θέμα του πάρτυ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΧΑΡΑΣ & ΓΕΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΟΥΓΚΛΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ… ΑΞΕΧΑΣΤΑ!